FAQ – Meestgestelde vragen

Het Oplaad Weekend 12-14 mei 2017

Eiland de Kluut
Strandweg 1
8256 RZ Biddinghuizen

Het eiland ligt op ongeveer 10 minuten varen van Park Flevostrand.

De boot richting eiland De Kluut vertrekt vanaf de haven van Flevostrand. Rijd bij de entree van het park rechtdoor en volg de weg. Je rijd nu boven op een dijk. Zodra je een fietspad bent gepasseerd, neem je een scherpe bocht naar rechts. Nu rijd je onderaan de dijk, achter een nieuw appartementencomplex langs weer een stukje terug, richting de haven. Voor een grote grijze loods zie je links een trailerhelling (waar boten te water worden gelaten). Onze boot meert links van de trailerhelling aan.

Met de auto vanaf Amsterdam: Neem de A1 richting Amersfoort. Volg op het knooppunt Muiderberg de A6 richting Almere/Lelystad. Neem na 35 km afslag 10 (N302: Lelystad/Dronten/Harderwijk/Walibi World). Ga onderaan de afrit linksaf richting Harderwijk. Na 10 km kom je op een T-splitsing; ga hier linksaf. Neem na 200 meter rechtsaf de afrit. Ga onderaan de afrit rechtsaf (= Karekietweg). Na ruim 4 km kom je op een T-splitsing; sla hier rechtsaf (= Harderbosweg). Sla na 500 meter linksaf naar Strandweg. Dit is de entree van Flevostrand.

Met de auto vanaf Utrecht: Neem de A28 richting Amersfoort/Zwolle. Neem afslag 13 Lelystad. Ga onderaan de afslag linksaf de N302 op richting Lelystad. Sla na 4.4 km (na het aquaduct) rechtsaf op de rotonde (de Harderdijk (N306)) richting Veluwemeer. Ga na

450 m rechtdoor op de rotonde. Sla na 2.3 km rechtsaf de Strandweg op. Dit is de entree van Flevostrand.

Met de auto vanaf Rotterdam/Den Haag: Volg de A12 richting Utrecht. Bij knooppunt Lunetten, volg de A27 richting Amersfoort. Volg na 4 km op het knooppunt Rijnsweerd de A28 richting Amersfoort. Volg nu de aanwijzingen vanaf Utrecht.

Met de auto vanaf Arnhem/Nijmegen/Apeldoorn: Volg de A1 richting Amersfoort. Neem op knooppunt Hoevelaken de A28 richting Zwolle. Neem afslag 13 Lelystad. Ga onderaan de afslag linksaf de N302 op richting Lelystad. Sla na 4.4 km (na het aquaduct) rechtsaf op de rotonde (de Harderdijk (N306)) richting Veluwemeer. Ga na 450 m rechtdoor op de rotonde. Sla na 2.3 km rechtsaf de Strandweg op. Dit is de entree van Flevostrand.

Met de auto vanaf Zwolle: Volg de A28 richting Amersfoort. Neem afslag 13 Lelystad. Ga onderaan de afslag rechtsaf de N302 op richting Lelystad. Sla na 4.4 km (na het aquaduct) rechtsaf op de rotonde (de Harderdijk (N306)) richting Veluwemeer. Ga na 450 m rechtdoor op de rotonde. Sla na 2.3 km rechtsaf de Strandweg op. Dit is de entree van Flevostrand.

Openbaar vervoer: Vanaf station Harderwijk vertrekt elk uur bus 147 richting Emmeloord. Deze bus passeert de Strandweg. Stap uit bij halte Flevostrand. Het is dan nog ongeveer 10 minuten lopen naar de haven. Laat ons van tevoren even weten als je met het OV komt dan kunnen we wellicht vervoer regelen vanaf de halte Flevostrand.

We slapen twee nachten in een luxe tent op het eiland. Elke slaaptent is compleet ingericht en uitgerust met lage bedden, goede matrassen, dekbedden en zachte kussens. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

De volgende tenten zijn beschikbaar:

  • ●  2 persoons , 4 persoons of 6 persoons Tipi’s
  • ●  4 persoons Mongoolse Yurt
  • ●  2 persoons Zweedse tipi
  • ●  2, 4 of 6 persoons Sahara tent.

Er is dus geen eenpersoons tent beschikbaar.

Ja hoor dat kan maar we kunnen geen garanties geven dat we daaraan tegemoet kunnen komen. Dus zorg dat je tijdig boekt;)

Op eiland De Kluut is alles aanwezig wat jullie nodig hebben voor jullie verblijf. Elke slaaptent is compleet ingericht en uitgerust met lage bedden, goede matrassen, dekbedden en zachte kussens. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Het eiland beschikt over een uitstekend toiletgebouw met 4 warme douches, toiletten en wastafels. Hier is ook elektriciteit.

Nee hoor helemaal niet, voor dit weekend is geen enkele ervaring nodig iedereen kan meedoen!

Neem gerust even contact met ons op, wij kunnen je adviseren in hoeverre het programma toegankelijk voor je is.

De boot vaart vier keer per dag naar de haven van Park Flevostrand op en neer. Binnen 10 minuten ben je aan de overkant. Wij zullen aan je doorgeven wat de exacte tijden zijn dat de boot vaart.

Neem even contact met ons op, dan stemmen we samen af hoe we dit het beste kunnen organiseren met de boot etc. Geen stress:)!

Lekker zittende kleding voor de yoga lessen , handdoek(en) en bikini/zwembroek( wellicht wil je even een rondje Veluwemeer zwemmen) . Mocht je zelf een yogamatje hebben; graag meenemen. Lakens zijn niet nodig , de bedden zijn helemaal opgemaakt. Wil je ons dat ook even laten weten! Verder is alles aanwezig.

Lucky you! We koken het hele weekend vegetarisch. Laat het ons even weten als je veganistisch bent dan kunnen we daar rekening mee houden.

Nee hoor wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt, er is alleen geen vlees:) Maar man o man wat zal je genieten van de heerlijke maaltijden van Studio Food & Mood!

Houd er rekening mee dat Eiland De Kluut een natuurgebied is waar we met respect mee omgaan. Roken is niet verboden dus wij raden je aan zelf te bepalen wat goed voelt en de mededeelnemers niet te ‘belasten’.

Back To Top