Op dit moment staat er nog een nieuwe data voor het Out of Office retreat gepland, houd de website in de gaten voor updates!

‘CONNECT’
23-24 mei 2018

Mindfulness en persoonlijke ontwikkeling
voor Business Professionals

23 en 24 mei 2018

Onze 24 uurs economie waar we altijd ‘aan’ staan heeft fantastische voordelen, en ook hele nadelige effecten. Onze fysieke, mentale capaciteiten en emotionele stabiliteit lijden onder de gigantische hoeveelheid aan prikkels die we iedere dag verwerken. Emoties controleren automatische reactiepatronen, terwijl we allemaal liever bewuste keuzes maken. We missen simpelweg vaak voldoende rust en ruimte om alles helder te overzien en persoonlijk leiderschap te hebben. We zijn steeds vaker uit verbinding, zowel zakelijk als privé.

Het Oplaadpunt creëerde daarom in samenwerking met Youki speciaal voor Business Professionals het OUT OF OFFICE Retreat. OUT OF OFFICE aan, de deelnemer is er even echt tussenuit. Een inspirerend 2-daags Retreat waarin de deelnemers leren hoeveel invloed zij zelf hebben op hun eigen rust en balans, zelfs in hele hectische en veeleisende omgevingen. In de training komen Mindfulness, Wetenschap en de beginstappen van Emotionele Intelligentie bij elkaar. Er wordt veel aandacht besteed aan praktische oefeningen die direct kunnen worden ingezet in het dagelijkse leven.

Simone Heijhoff, Trainer & Executive Coach

 

Balans

Connect

Helderheid

23-24 mei 2018

Focus

De Wierschuur

Voor wie?

Dit Retreat is voor business professionals die behoefte hebben aan meer balans in hun (werk)leven en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Zowel voor wel als niet leidinggevenden en ondernemers, met interesse voor Mindfulness.

Iedereen die:

 • Behoefte heeft om in twee dagen een hele goede basis te leggen naar meer rust en persoonlijk leiderschap
 • Behoefte heeft aan een betere balans tussen in- en ontspanning
 • Graag meer rust in zijn/haar leven wil en wil leren omgaan met stress
 • Zelfbewuster wil worden
 • Effectiever en productiever wil leren werken
 • Beter en bewuster wil leren samenwerken met anderen
 • Op zoek is naar meer aandacht, concentratie en focus
 • Meer aandacht en plezier in zijn of haar werk/ leven wil creëren.

Programma Connect

Tijdens dit tweedaagse retreat komen onder andere de volgende onderdelen aanbod: De fundamentele basis van mindfulness, zelfkennis en zelfmanagement door meer inzicht in fysieke, mentale en emotionele componenten. Sociale aspecten zoals communicatievaardigheden. En integratie in het dagelijkse leven door praktische toepassingen op het werk en thuis, zoals met aandacht werken, eten en verbinden met anderen

Duurzame verandering

Na deze tweedaagse retreat volgt een follow-up programma van 4 weken, zodat alle deelnemers ondersteund worden om het geleerde stap voor stap te integreren in hun dagelijkse leven.

Exclusieve kleine groep

We werken in een kleine groep die bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen om zo maximale aandacht te schenken aan de ontwikkeling van elke deelnemer. We creëren een veilige leeromgeving waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. Het groepsproces is zo vormgegeven dat het inspirerend werkt en bijdraagt aan nieuwe inzichten. Door deze opzet kun je veel van elkaar leren over persoonlijke ontwikkeling en de toepassing in de werkomgeving.

Samenwerking

Dit OUT of OFFICE Retreat is een samenwerking tussen Het Oplaadpunt (Marjolein Ruitenbeek) en Youki (Simone Heijhoff)

De trainer

Simone Heijhoff is Mindfulness Trainer & (Executive) Coach. Na 15 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest in verschillende leidinggevende functies werkt ze nu vanuit haar bedrijf Youki aan de ontwikkeling van individuen en teams. Haar kennis over Mindfulness, Neurowetenschap en Emotionele Intelligentie deed ze onder andere op bij het Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco. Dit is een op Mindfulness gebaseerd leiderschapsprogramma dat binnen Google ontwikkeld werd. Daarnaast volgde zij ook de teacher training bij Wim Hof (The Iceman) gevolgd. Simone werkt het liefst met mensen en organisaties aan verbinding en ontwikkeling. Bewuste aandacht is wat haar betreft essentieel om succes te bereiken, zowel persoonlijk als zakelijk. Ze geeft  trainingen in het bedrijfsleven en doet dit vol passie en overgave. Haar trainingsstijl kenmerkt zich door een kalme, directe aanpak gecombineerd met humor. Haar Mindfulness kennis grond ze met een wetenschappelijke basis.

De locatie

Afstand schept ruimte. Het is effectief om in de natuur te zijn. In het puntje van Noord Holland hebben we exclusieve beschikking over een fantastische locatie. We verblijven in een splinternieuwe luxe vergaderlocatie De Wierschuur op het rustige Wieringen, vlakbij De Waddeneilanden. Het provinciale monument is in 2017 totaal herbouwd met behoud van het monumentale staketsel. Elke deelnemer heeft een eigen ruime, moderne slaapkamer met badkamer tot zijn/haar beschikking.

Extra’s

Tijdens dit Retreat worden alle deelnemers volledig verzorgd. Zodat ze helemaal kunnen opladen en nieuwe energie en inspiratie kunnen opdoen. Alle gezonde maaltijden, sapjes en snacks worden verzorgd door onze privé kok. Tevens ontvangt iedereen op woensdag een heerlijke ontspanningsmassage!

Investering

Investering : €1747,-  per deelnemer 

(Neem even contact op via marjolein@het-oplaadpunt.nl als je persoonlijk ontwikkel budget vanuit je werkgever wilt inzetten)

Inclusief:

 • 1 overnachting in een 2 persoons kamer obv 1 persoons gebruik
 • Alle maaltijden, snacks en drankjes gedurende het verblijf
 • Ontspanningsmassage op de eerste avond
 • Beddengoed en handdoeken
 • Toeristenbelasting
 • 4 weeks email programma na afloop 

Exclusief

 • BTW
 • Vervoer
 • Verzekering

Note

Het Oplaadpunt is gerechtigd om bij onvoldoende deelnemers het event te annuleren of te verplaatsen naar een alternatieve datum

Kies ook voor balans,
helderheid en focus 

Back To Top